„Кешът“ на Теодора влезе в тренда за часове

Новото парче на Теодора „Кеш“ само за няколко часа се вписа в класацията „Набиращи популярност“ на YouTube за България. Хитовата песен бързо се изкачи на 26-а позиция в сайта за видеосподеляне.

„Теодора даде старта на годината“, „Песента е лека, приятна, избухваща, с една дума – купонджийска, от което имах нужда“, „Теодора се завърна ударно – браво, момиче“, „Суперяка и гъзарска песен – евала, ще гърми навсякъде“, „Добре че си ти, та да чуем нещо интересно и истинско“, са само част от десетките позитивни коментари за актуалното предложение от звездата на Фен ТВ. Почитателите адмирират авторската композиция на Мартин Биолчев и закачливия текст на Йордан Гергов, както и ефектните визии, подбрани от стилиста Стоян Апостолов.

„Кеш“ е в стилистиката на предишния сингъл на изпълнителката „Самолет“, който отдавна мина 1000 клипчета на потребители в TikTok, и е създадена за горещи партита. По отзивите на меломаните в социалните мрежи по всичко личи, че тя много бързо възвръща позициите си. Припомняме, че примата на Diapason Records само преди броени месеци се завърна от Америка и отново поднови кариерата си.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.