Лина е новото попълнение в каталога на Diapason Records

Лина е новият попфолк изпълнител в музикалната компания Diapason Records. Тя е млада, красива, талантлива и с нестихваща амбиция. Любовта ѝ към музиката и сцената започват още от дете. Отначало започва да пее във вокалната група „Розов свят“ в родния си град Стара Загора. Занимавала се е професионално с народни танци в продължение на осем години.  

Лина има завършен курс за професионален модел и когато е едва на 13 години, започва да се изявява по конкурси за красота в страната. Нейната хубост, харизма и професионализъм са получили многобройни признания и десетки награди, които е спечелила през годините.

Сред тях изпълнителката има 12 първи места от конкурсите Мини Мис и Мисис. Кариерата ѝ като модел помага за изграждането на нейния образ, стил, сценично поведение.  Лина определено няма притеснения от камерата, знае какво иска и как да го постигне.

Професионалната си музикална кариера Лина стартира през 2020 г. и зад гърба си има вече няколко издадени сингъла. Въпреки че няма музикално образование, страстта ѝ към музиката е огромна. Тя умее с лекота да завладява сцената и публиката.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.