Лина скандализира с „Какво изпусна“

Атрактивната Лина разгорещява страстите с новия си музикален проект „Какво изпусна“.

Песента на изпълнителката на Diapason Records е по музика и аранжимент на Радомир Кишев и текст на Анастасия Маводиева.

Сексапилната Лина залага на доста провокативно видео и разкри как се е родила идеята за създаването на клипа.

„Случайно попаднахме на тази локация, присъствайки на популярен български конкурс за красота. Обстановката силно ни повлия и така се роди идеята за клип ала “Хотел на греха”. Не ни е костваше много време, бързо организирахме екип, насрочихме дата и снимахме.“

Главната мъжка роля във видеото се изпълнява от актьора Петър Калпаклиев. Креативен директор на видеото е Nuxta Bulgaria. Режисурата е поверена на Buddubbaz Tape Company. Специални благодарности към Spa Hotel RichВелинград за прекрасната локация.

Лина не крие, че първоначалната идея за лентата била още по-предизвикателни, но се наложили някои ограничения.

„Оригиналната идея и реализацията на клипа бяха много по-смели и дръзки, но трябваше да внесем някои промени, защото все пак трябва да се съобразяваме с правилата в този бизнес и няма как да представим проекта в пълния му блясък. Но се надяваме, че в бъдеще хората ще успеят да видят и чуят това, което реално сътворихме!“, допълни Лина.

Може да гледате видеото на Лина – „Какво изпусна“ в официалния YouTube канал на медията, а песента е налична в популярните стрийминг платформи.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.