Лина с невъзможно бягство от Алкатрас

Премиера в ефира на Фен ТВ и YouTube канала на медията направи най – новото музикално предложение на ЛинаАлкатрас.  Песента е дългоочакван проект за изпълнителката на Diapason Records и е с модерно поп – фолк звучене. В своите песни Лина не просто пее, тя разказва история и новия ѝ сингъл не прави изключение. Името на песента символизира невъзможното бягство от токсичната любов, с която всеки поне веднъж се е сблъсквал.

Щастлива съм, че „Алкатрас“ вече е факт. Работих с най-големите професионалисти по този проект и съм изключително благодарна на целия екип за добре свършената работа. Крайният резултат надхвърли моите очаквания. Песента е много специална за мен и ми въздейства по много особен и хубав начин. Надявам се да успея да въздействам и на вас и „Алкатрас“ да ги докосне така, както мен“ – сподели Лина

Музиката е поверена на Радомир Кишев и Теодор Ташев. Текстът е дело на Анастасия Мавродиева, а аранжиментът е на Радомир Кишев. Режисьорът на ефектното видео е Людмил Иларионов – Люси. За модерната визия на Лина се погрижиха Румяна Нанева (стайлинг) и Валентин Кулагин (грим).

Можете да гледате „Алкатрас“ на Лина в ефира на Фен ТВ, както и YouTube канала на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други. 

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.