Мира вдигна пищна сватба

Чаровната изпълнителка Мира се омъжи за своя дългогодишен приятел Джани, с когото имат малко момченце. Хитовата певица на Diapason Records се врече във вярност на любимия си на пищно сватбено тържество в град Гент, Белгия.

Сватбеното тържество било наистина впечатляващо и на него присъствали близо 600 гости. Сред тях били роднини, приятели и близки на двойката.

Празникът на младото семейство уважили музикантите от оркестър Фаворит; Джошкун, с когото Мира има няколко колаборации, певицата Тереза и други. За сватбата специално пристигнал от България гайдар, който разтуптял сърцата на всички с изпълненията си. Освен това за доброто настроение на гостите се погрижил и 10 танцьори от фолклорния състав „Пеещи сърца“.

Любопитно било, че шаферите на Мира и Джани били 20 малки дечица.

В най-щастливия ден от живота си певицата заложила на красива бяла рокля, а любимият ѝ – на класически тъмен костюм с бяла риза.

Мира и половинката ѝ отдавна живеят в Белгия,  а преди година се сдобиха със син. Хитовата изпълнителка не крие, че изключително щастлива, че е успяла да създаде свое семейство и това е най-голямата радост в живота ѝ.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.