Мира и Джошкун заснемат видеоклипа на „Двуличници“ от разстояние

Преди броени дни в ефира на Фен ТВ премиера направи новият сингъл на Мира и Джошкун „Двуличници“. Песента са придържа към характерния в последните няколко години стил на Мира и определено успя да спечели одобрението на публиката.

В интервю за рубриката „Зад кулисите“ в ефира на Фен ТВ, изпълнителката на Diapason Records разкри на зрителите интересни факти около записването на песента, както и около заснемането на видеоклипа. Оказва се, че Мира и Джошкун не се присъствали физически на едно и също място при снимките и заснели видеото от разстояние.

„Идеята за проекта дойде спонтанно и от двама ни, предната ни песен смея да твърдя стана доста успешна и за това решихме да поднесем нещо ново на всички наши общи почитатели. Различното този път в тази песен е, че тя се осъществи на територията на Белгия, там я записахме. Беше много трудно да осъществим срещата си в Белгия, защото той е един от най-заетите изпълнители в сферата, в която работим. Поради тази причина снимаме и клипа от разстояние, но важното е, че всичко стана така, както трябва.“– сподели Мира

Можете да гледате „Двуличници“ на Мира и Джошкун в ефира на Фен ТВ и YouTube канала на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.