Мира категорична „Нека ни завиждат“

Първата самостоятелна песен на Мира от дълго време насам е вече факт. „Нека ни завиждат“ се завъртя в ефира на FEN TV и в официалния You tube канал на медията, а веселият ритъм на парчето е в състояние да вдигне настроението на всеки.

Изпълнителката споделя, че песента е замислена миналата година, а от идея е станала реалност само за ден.

Видеото към „Нека ни завиждат“ има интересна история. Клипът започва като приказка, а ексклузивните кадри в него са от реално събитие – Сюнет. Ритуалът „Детска сватба“ както го наричат още, се е провел в град Омуртаг, а главен герой в него е синът на познатия изпълнител и дуетна половинка на Мира Джошкун.

За мюсюлманите в България това събитие е голям семеен празник. Говори се, че именно в Омуртаг са най-пищните такива.

Във видеото можете да видите реални кадри от празненството, където Мира бе специален гост.

“Много бях трогната, че съм част от това важно събитие за семейството на Джошкун. Аз самата се чувствам като член на това семейство и съм изключително благодарна на Джошкун, че ми позволи да използвам кадри в клипа.“. споделя развълнувано изпълнителката от ефира на Фен ТВ. Лично майката на певеца кани Мира да посреща гостите на събитието- роля, която обикновено има сестрата на бащата на детето, чийто е празникът.

Гледайте „Нека ни завиждат“ по Фен ТВ и в You Tube тук:

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.