Мира подкрепи благотворителен футболен мач

Мира подкрепи благотворителна кауза с участието на популярни футболисти и актьори. Красавицата от ефира на Фен ТВ стана пряк свидетел на двубоя и сподели снимки в реално време от мястото на събитието.

Благотворителният мач “АКТЬОРИ срещу БЕРОЕ”, събра близо 2000 души по трибуните на стадион “Берое” в Стара Загора.

Голямата звезда в състава беше Берое Димитър Бербатов., като след близо 18 години той игра рамо до рамо с добрите си приятели Александър Томаш, Константин Мирчев и Тодор Кючуков, които в момента съставят треньорския щаб на отбора. Почти всички футболисти от първия тим на Берое взеха участие в двубоя, а в края поиграха и някои от най-малките таланти от школата.

Честта на актьорския отбор защитава популярни лица от телевизионния екран, театралната сцена и киното, сред които Станимир Гъмов, Велислав Павлов, Башар Рахал, Алек Алексиев, Орлин Павлов, Владимир Люцканов, Ивайло Захариев, Ники Илиев, Юлиян Петров и Лео Бианки. За тяхната подготовка се грижат футболната легенда на “Берое” – Петко Петков и бившият капитан на зелените – Ваня Джаферович.

Всички събрани средства от продажба на билети и артикули по време на мача ще подпомогнат финансирането на втория Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”, който ще се проведе през пролетта на 2019 г.

Мира от своя страна агитира всички свои почитатели да подкрепят каузата и да помагат във всеки удобен момент.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.