Нанси специален гост на Мис Лято 2019

Чаровната Нанси бе специален гост на финала на Мис Лято 2019. Изпълнителката от ефира на ФЕН ТВ, която по нищо не отстъпва поздрави гостите на събитието с няколко свои изпълнения. Освен, че пя прекрасно, хубавицата бе облечена като истинска звезда.

Победителката получи своята корона от друг именит стоматолог д- р Мартин Денчев, който пристигна специално от Варна, за да поднесе почитанията си и да постави лентата . Диамантеният спонсор Елена Кристиано /Christian of Roma/ сложи короната на Марина Георгиева, която заедно с избраната за мис Лято- Лондон 2019 Габриела Василева , са поканени да представят българската хубост по време на Британско Българския Бизнес Бал в Лондон на 11 октомври. Самата Кристиано е почетна дама на този бал, който тази година ще събира средства за българските фолклорни формации в града на Нейно Величество. Всички членове на журито бяха облечени в оранжево, както и повечето от гостите. Славка Каравелова, Силвия Хрисимова- Шонлебе, топ коафьорът Джордж Тодоров, Нери Русева, Далибор Стаменковски, Гери Тодорова, Лазарина Ротарова- atelier Upgrade , Ирена Велковска, Биляна Пецева, д-р Мартин Дечев се обединиха в името на един отличен избор за най-красивото и стилно лице на лятото. Водещ на финала беше синът на Стефан Рядков- Михаил.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.