Новата песен на Джони „Да си моя“ е въхновена от несподелената любов

Силна комбинация от гръцко звучене, отличителния тенор на Джони и историята на една любов – това е новия взривяващ проект „Да си моя”.

„Като чух музиката и знаех, че това е моята песен. Продуцентът ми и мой приятел Ненчо Касъмов предложи Лора Димитрова да напише теста. На един дъх го е написала. Като го получих и влязох в студиото за запис, знаех, че комбинацията между текста и музиката са перфектни. Като почувстваш нещо с душата си и знаеш, че Бог е с теб. С огромна любов изпях тази песен. Мисля, че и хората ще го усетят.“ – споделя изпълнителят от ефира на ФЕН ТВ.

Историята, разказана в парчето, е написана от Лора Димитрова, а музиката е дело на гръцкия композитор Fоivos. За аранжимента Джони и екипът му се доверяват на Теодор Ташев.

В клипа на песента участват талантливите музиканти от JONY band, които забавляваха зрителите на Фен ТВ през изминалия телевизионен сезон в предаването „Live Zona (С) JONY & Band”, чийто водещ е самият Джони. Ролята на „недостъпната жена” е изиграна перфектно от телевизионната водеща на „Зона за поздрави” Деница.
Самият Джони не прави компромис с качеството на проектите, които представя на своите фенове. От тук насетне публиката може да очаква още нови и различни песни от артиста на Диапазон Рекърдс.

„За мен е много важно не просто да пускам парчета, а да правя песни, които да са смислени и да оставят следа в музикалната история. Вярвам в този метод на „правене“ на музика. За мен музиката не трябва да е нещо бързо, модерно. Трябва да е почувствана. Само тогава има смисъл. Затова и може да пускам по-малко, но за сметка на това – качествени песни.“ – категоричен е Джони.

След завръщането на българската музикална сцена това е вторият проект от новата музикална история на Джони. Певецът се радва на много успешна кариера в чужбина, но както той сам споделя „камъкът си тежи на мястото“. България и българската музикална сцена са му липсвали и затова изпълнителят се завърна у нас. Миналата година той реализира „Носталгия микс”, в която събра всички обичани негови песни от миналото. Новата му песен „Да си моя” е още едно качествено парче, достойно за репертоара на Джони – страхотна музика, силен текст, красиво послание.

Песента можете да гледате в ефира на Фен ТВ и в официалния You Tube канал на медията ТУК:

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.