Носталгия върна Теодора в България

Сменя баладите с бързи купонджийски песни

Наскоро Теодора се завърна от САЩ, където живя последните 8 години. Талантливата изпълнителка, която се впусна в активна работа и вече зарадва почиталите си с нова попфолк проект и фолклорна песен, гостува в рубриката „Звезден гост“ по Фен ТВ.

Тя разкри, че ще залага на бързи попфолк парчета за купон, а не на балади.

„Аз харесвам баладите, но трябва да има песни за купон и участия, на които хората да се веселят. От тук нататък ще залагам само на бързи песни, така че баладите ще изчакат”, сподели синеоката красавица.   

Теодора призна, че е била щастлива в Америка, но ужасно много й липсвала България, семейството й, приятелите й и срещата с феновете. На въпроса кое я е накарало да с върне тук, тя бе категорична:

 „Носталгията към България и носталгията към музиката. Това да бъда тук, да пея на сцената отново, да правя музика за всички мои приятели и почитатели. Това е причината да си дойда в България!“

Теодора сподели, че е много щастлива, че има много хора на нейните участия и всички се забавляват. Радва се, че публиката я възприема толкова добре, колкото и преди заминаването.

„На първото ми участие след завръщането ми нямаше разлика. Все едно  не съм си тръгвала от тук! По същия начин се забавлявах, по същия начин хората се забавляваха, по същия начин ме приеха, както и преди 8 години… Благодаря на всички!“, каза изпълнителката.

За хитовата изпълнителка е много важно да има близък контакт с публиката и винаги да пее на живо:

Гледам на моите участия винаги да имам контакт с публиката. И разбира се, да пея на живо. За мен това е много важно. Пееш, подаваш микрофона на хора, те пеят. Уникално е! Просто няма такова щастие!“

Звездата на Diapason Records сподели, че докато е живяла в САЩ не е спирала да работи и дори е записала цял албум с балади и е заснела четири клипа. След завръщане си от страната на неограниченитв възможности Теодора се е съсредоточила върху музиката – създаване на нови песни и видеоклипове. Успоредно с това планира да издаде албум с авторски песни на македонска основа в средата на 2023 г.

Теодора разкри, че тя самата си избира песните, които изпълнява. И призна, че е усещала, че песента и „Моят номер” ще стане тотален хит. И допълни, че освен нея при срещата  с нейните почитатели песни като „Смешна цена”, „Изневерявам ти” , „Гаси тока” и „Някой като мен” са сред най-желаните. 

Теодора открехна и няколко тайни за най-новата и песен „Самолет”,която само за няколко дни се превърна в тотален TikTok хит. „Радвам се, че хората харесаха новата ми песен и се забавляват с нея. Текстът е много сладък, хумористичен.“, каза тя.  Идеята е дадена от текстописеца Дани Гергов, който е предложил песента да се казва „Самолет”, а не „Катапулт” както е било първоначалното заглавие.

Певицата се описа като „едно момиче, което много обича да пее, обича музиката, живее с музиката и прави музика“. Чаровната изпълнителка, която е майка на две прекрасни дъщери Мария и Анна, бе категорична, че за нея децата и семейството са на първо място.

Певицата отговори на живо на многобройни въпроси, като разкри, че е заредена с творческа енергия и ще представи много нови проекти. Тя призна, че е отворена за създаването на съвместни проекти със свои колеги.

Специално за зрителите на Фен ТВ талантливата певица направи на живо няколко акапелни изпълнения на любими песни.

Какво още сподели Теодора в рубриката „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото:

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.