Парти без задръжки с Теодора

Песни за разбивация, за маса и компания. Само такива е подбрала Теодора в новия си Party Mix за феновете на попфолка.

Звездата на Diapason Records стартира ударно новата година, в която ще отбележи цели 20 години на музикалната сцена, с пет от безапелационните си дискотечни хитове. Те са подредени в кръшен микс, отвеждащ душата в Рая.

„Селектирахме най-динамичните сингли в кариерата ми, на които най-мощно се раздават хората по живите ми участия и на които падат всички задръжки“, сподели изпълнителката.

Миксът тръгва с „Тотал щета“ и „Газ, газ“, минава през флагмана на бургазлийката „Гаси тока“ и завършва епично с „Шумно ли го правя“ и „Ваш’та маса“. Всяко от парчетата емблеми е издържало нелесната проверка на времето.

Под композициите се подписват Costi Ionita, Hristos Nikolopoulos, Пламен Велинов, Дидо Калпаков. Пиперливите текстове са написани от няколко поколения автори – Румен Стефанов, Теньо Гогов, Йордан Гергов, Анастасия Мавродиева и Диян Георгиев. Новите аранжименти са дело на Радомир Кишев.

Party Mix се излъчва ексклузивно в ефира на ФЕН ТВ, може да бъде гледано неограничено в официалния YouTube канал на медията, както и да бъде намерено в големите стрийминг платформи.  

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.