Пускат ток на Теодора

EMS тренировките са новата страст на Теодора. Те представляват серия от упражнения в костюм, свързан с апарат, който произвежда нискочестотен ток.

Звездата на Diapason Records се подлага на електромускулната стимулация с голямо желание. „Красотата изисква жертви“, обяснява изпълнителката на „Кеш“ и е категорична, че здравето ѝ в никакъв случай не е застрашено. Преди да се впусне в новото приключение, си направила обширна консултация за всички ползи, които ще ѝ даде иновативният метод.

EMS може да бъде допълнение или направо заместител на традиционния фитнес. Тренировките включват гимнастика, тежести и кардиоупражнения, като се използва собственото тегло и гравитация, и изграждат гъвкавост, баланс и сила. Освен всичко останало те имат и антиейджинг ефект.

Теодора е майка на две деца. След второто раждане намира за още по-необходимо да бъде във форма, за да е безупречна в сценичните си изяви. Ето защо тя инвестира всяка свободна минута в трениране: „Винаги съм залагала не само на пеенето, но и на визията – тя е част от общия пакет, който предлагаме на публиката. А и древните гърци още са казали: „Здрав дух в здраво тяло“. Тя съчетава EMS и с любимия си пилатес.

След излизането на хита „Кеш“ Теодора гледа напред към следващите си проекти, в които със сигурност ще я видим в завидна физическа форма.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.