Радостина Николова с лична покана от Шкумбата

Радостина Николова получи лична покана от Шкумбата да бъде част от предстоящия му концерт. Събитието ще се проведе на 27 октомври в Зала 1 на НДК.

Спектакълът, който е озаглавен „Шкумбата в Луд за отвързване“, е комедиен и в него шоуменът ще покаже „какво се случва в днешно време в институциите и обществото.“

Димитър Туджаров, както е истинското име на Шкумбата, празнува своя рожден ден на 6 октомври. Подаръкът му обаче е за публиката – концерта в Зала1 на НДК. В него участие ще вземат много звезди от българската музикална и театрална сцена, Орлин Павлов, Сараи Диаз от Куба, както и изпълнителката Радостина Николова.

Фолклорната певица и шоуменът се познават отдавна. Когато той ѝ се обажда с личната покана да вземе участие в концерта му, тя с удоволствие приема.

„Бях много поласкана от поканата на Шкумбата. Аз винаги много съм го уважавала и харесвала и просто нямаше начин да му откажа. За мен ще е чест да съм на една сцена с него.“ – споделя Радостина Николова.

На събитието изпълнителката ще представи премиерно и песента „Магичната българка“, която е част от дебютния ѝ албум „Идвай, либе“, който излезе преди дни.

На 31 октомври пък фолклорната изпълнителка на Диапазон Рекърдс ще гостува и в предаването му, което се излъчва в ефира на 7/8 ТВ.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.