Радостина Николова с премиера на „Тамо далеко вода ми дотече“

Днес в ефира на Фен Фолк ТВ премиера направи новото музикално предложение на Радостина Николова. Песента е озаглавена „Тамо далеко вода ми дотече“ и  фолклорната изпълнителка на Diapason Records определено ни завладява със своя талант и славейски глас.

„Тамо далеко вода ми дотече“ носи много хубаво настроение и поводи за усмивки. Песента олицетворява и любовта между мъжа и жената в първите и трепети.

Текстът и музиката са народни, а благодарение на аранжимента се засилва и веселото звучене на песента. Негов автор е Сашко Митовски.

„Тамо далеко вода ми дотече“ е любимата народна песен на моята майка. Песента е весела, игрива, любовна и ми навява много хубави спомени и винаги ми приповдига настроението. Винаги съм искала да я направя, и сега му дойде времето. Надявам се да успея да предам тази положителна емоция и на хората и искрено да се забавляват на песента.“ – сподели Радостина Николова

Видеоклипът към песента е заснет в околията на гр. Сандански и показва красотата на българската природа и народна музика.  Негов режисьор е Ненчо Касъмов.

Специално участие в клипа взимат танцьорите от ТФ „Веселие“ с художествен ръководител Любомир Марянски.

Можете да гледате „Тамо далеко вода ми дотече“ на Радостина Николова в ефира на Фен Фолк ТВ и YouTube канала на медията.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.