Стилиян бори депресивните състояния с работа

На много хора състоянието на изолация им влияе отрицателно. Ограничаването на контактите може да доведе дори до депресивни състояние. Така е и със Стилиян. Изпълнителят не крие, че страшно много му липсват пътуванията и срещите с фенове в страната и чужбина. Като човек, който постоянно е в движение, физическото бездействие в момента му носи само неприятни усещания. В същото време обаче, звездата на Диапазон Рекърдс успява да канализира тези чувства и да ги превърне във вдъхновение.
„Музиката е всичко за мен. Тя е моят спасител – само тя може да ме изкара от депресията или лоши мисли. Появят ли се такива, веднага започвам вместо това да мисля за музика и да творя.“ – споделя Стилиян.
За артиста от ефира на Фен ТВ нищо не може да се сравни с музиката и нейната сила. Дори любовта. Откакто е обявено извънредното положение певецът не е спирал да работи и вече е готов с нова песен, която ще види бял свят в началото на лятото. Освен това Стилиян подготвя още няколко парчета и втория си албум, който ще е факт до края на годината.
„Фокусирал съм се върху работата си, върху песни, клипове. Това ме зарежда. Това е моето нещо. Виждам и че феновете много харесват последната ни песен с DJ Oskar „Сладкото в живота ми“. Тя вече е хит в TikTok и страшно много се радвам, че хората се забавляват на нея вкъщи.“ – коментира още Стилиян.

Share:

Leave a Reply

2021 © Всички права запазени - Diapason Records