Стилиян разкрива „Мистерията“ с участничка в „Ергенът“

Вече е факт премиерата на новото видео на Стилиян и Джамайката „Мистерията“. Това е четвърти съвместен проект на двамата изпълнители, а колаборациите им винаги се оказват успешни и се превръщат в любими на всички купонджии. Новият следва същия музикален стил и със сигурност ще се хареса на почитателите на горещите ритми.

Изпълнителят на Diapason Records не крие, че освен колеги с Джами са и много добри приятели. Ето защо сработването между тях се случва много бързо и лесно.

„И „Мистерията“ се получи съвсем спонтанно. Събрахме се в студиото и ни дойде идеята да посветим песен на хазартните личности. Всичко стана много бързо и нямам търпение да чуя мнението на публиката!“, сподели Стилиян.

Музиката и аранжиментът на песента са дело на Мартин Биолчев, а текстът е на Стилиян и Джамайката.

В клипа специално участие взима Габи от първия сезон на риалитито „Ергенът“. Скандалната блондинка и още две дами демонстрират перфектната си форма и си партнират с двамата изпълнители. Режисьор на видеото на Добромир Николов.

Можете да гледате „Мистерията“ на Стилиян и Джамайката в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други. 

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.