Стилиян разкрива подробности от последния си клип

Стилиян зарадва своите фенове като пусна своя нов дует с Джамайката -„Един брат“. Премиерата се състоя в ефира на Фен ТВ и YouTube канала на медията и бързо събра одобрението на публиката.

Наскоро изпълнителят на Diapason Records разкри интересни подробности около заснемането на видеоклипа към песента в своя Instagram профил. Стилиян сподели, че няколко часа преди започването на снимачния процес едно от момичета, което е трябвало да участва в клипа се е отказало.

„За песента ми „Един брат“ имах ясна представа как искам да изглежда крайния резултат и как искам да го представя на аудиторията. Вълнувах се много, защото избрахме да заснемем клипа на едно невероятно място в близост до Бачково и заедно с режисьора Добромир Николов бяхме планирали всяка една подробност. Когато разбрах, че една от участничките в клипа, няма да може да дойде, защото здравословното ѝ състояние не го позволява се притесних изключително много. Оставаха само 2 часа до започването, а нямахме човек, който да я замести. За щастие късмета беше с нас и в  последния момент се оказа, че моя близка приятелка се намира близо до локацията ни и успя да дойде и да заснемем клипа“ – сподели Стилиян

Изпълнителят допълни, че изключително много се радва на добрите отзиви за песента и се отдава на кратка почивка, която ще прекара с най-близките си хора.

Можете да гледате „Един брат“ на Стилиян и Джамайката в ефира на Фен ТВ.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.