Стоян Петков показа красотата на българския фолклор на бащата на Beyonce

Д-р Матю Ноулс изнесе вълнуваща лекция в София по време на едно от най-големите музикални събития за тази есен. Човекът, създал поп дивата Beyonce, групата Destiny’s Child и други успешни музикални проекти, беше основен лектор в международната конференция SoAlive Music Conference 2023, която се проведе за първи път в края на миналата седмица

По време на събитието д-р Матю Ноулс имаше възможността да се запознае отблизо с родната музикална сцена и най-вече с красотата на българската фолклорна музика. „Главен виновник“ за това стана Стоян Петков. Талантливият изпълнител на Diapason Records специално посети конференцияta, за да се запознае с успешния музикален мениджър.

Фолклорната звезда с трепет изслуша от първите редове лекцията на знаменития американец и не пропусна да сподели със своите фенове, че е „сбъднал една своя отколешна мечта“.

След края на събитието Стоян Петков успя лично да си поговори с д-р Матю Ноулс. Бащата на Beyonce получи и личен подарък от фолклорния изпълнител – първия му самостоятелен албум „Кой що ме чуе да пеям“.

„Изключителна чест и огромно щастие за мен е, че се запознах с човек, който продължава да вдъхновява целия свят със своята работа и това, което е направил за всички години с най-голямата глобална звезда.“, каза Стоян Петков. „Емоциите, които изпитах от срещата с тази впечатляваща личност, трудно могат да бъдат описани с думи. Със сигурност е нещо, което ще помня цял живот! Щастлив съм, че успях да се докосна до магията на д-р Матю Ноулс“., допълни още изпълнителят на Diapason Records.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.