Стоян Петков с дебютен албум

Навръх 21 ноември, на празника Въведение Богородично фолклорният изпълнител Стоян Петков представи своя дебютен албум „Кой що ме чуе да пеям“.

Той съдържа 12 песни, изпълнени с вдъхновение и искрена обич. Песни, възпяващи патриотизма и войводите, песни за любов и вярност, песни за радост и веселба.

Сред тях ще открием плетеница от тракийски и македонски ритми. В албума са включени три дуетни песни, в които Стоян Петков си партнира с Тодор Кожухаров, Цветелина и Ашли.

В албума на изпълнителя на Diapason Records присъстват и песните „Цвето“ и „В горите на Македония“, с които Стоян Петков участва в конкурсите за авторска песен и изпълнителско изкуство на престижния фестивал Пирин Фолк 2022 и спечели 3-та награда на фестивалното и наградата на журналистическото жури.

Също толкова впечатляващи са и “Василке, млада невесто“”, “Стар мерак”, както и първата фолклорна песен на изпълнителя „Гледай ме, гледай, пиленце лале“.

За работата по албума талантливият изпълнител се е доверил на изтъкнати музиканти и аранжори – Виктор Йорданов–Кардама, Сашко Митковски, Цане Петров, Стоян Джамбазов – Джемби, Здравко Георгиев и други.

С много настроение и хубави емоции зрителите на Фен Фолк ТВ могат да се наслаждават на всички песни от албума, които се излъчват в програма на телевизията.

СЪДЪРЖАНИЕ:

 1. В горите на Македония
 2. Кой що ме чуя да пеям
 3. Тракийски mashup (дует с Цветелина)
 4. Цвето
 5. Бях пил вино и ракия
 6. Василке, млада невесто
 7. Како Николинке (дует с Ашли)
 8. Стар мерак
 9. Китка от Тракия (дует с Тодор Кожухаров)
 10. Чешма шарена
 11. Гледай ме, гледай, пиленце лале
 12. Излязла е малка мома

Продуцент: Diapason Records
Медийни партньори: Фен Фолк ТВ

Продуцент: Diapason Records

Медийни партньори: Фен Фолк ТВ

Поръчайте албума на Стоян Петков – „Кой що ме чуе да пеям“ в онлайн магазина www.bgmusicshop.bg

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.