„Твойта майка“ по действителен случай

Преди броени дни в ефира на Фен ТВ се състоя премиерата на колаборацията между Стилиян и Сашо Жокера – „Твойта майка“.

В интервю за радио „Вероника“ , Стилиян разкри подробности около песента. Текстът на песента е за майката на лирическата героиня, в чиято роля влиза изпълнителката Тереза. Във видеоклипът майката се явява като пречка и застава между любовта на Тереза и Стилиян.  Изпълнителят  на Diapason Records сподели, че текстът към песента  описва реална ситуация от неговия живот.

„Винаги моите песни, макар и купонджийски са заимствани от реални случки от моя живот. „Твойта майка“ не прави изключение. В действителност имам човек до себе си и за съжаление нейната майка е против нашите взаимоотношения, както пеем и в песента.“– сподели Стилиян

„Твойта майка“ е вторият съвместен проект на изпълнителите и e изключително успешен. Песента е част от втория албум на изпълнителя „Угаждам си“, който може да закупите от сайта на www.bgmusicshop.bg.

„Тъй като първата ни песен „Кралицата на вечерта“ стана голям хит и към момента надхвърля два милиона гледания, беше неизбежно да направим втора песен. Сега му дойде времето и смятам, че се получи повече от добре. Смятам скоро да изненадам публиката с нещо ново за лятото, но за сега няма да разкрия подробности около бъдещия ми прокет.“- допълни Стилиян.

Можете да гледате „Твойта майка“ на Стилиян и Сашо Жокера в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.