Теодора възпя предателството

„100 пъти“ е заглавието на новия сингъл, който Теодора представя навръх Свети Валентин. Изпълнителката на Diapason Records реши да започне годината на 20-годишния си творчески юбилей отново с баладично предложение.

То е по музика на самата певица, по стихове на Йордан Гергов и аранжимент на Мартин Биолчев.

Мъжкото предателство е темата на сърцераздирателната мелодия. Лирическата героиня изплаква разочарованието от любимия си в открит диалог: „Сам кажи: дали ме заслужаваш?“, „От какво във тебе е това сърце, за обич мъртво?“, извикващи гузната му съвест. „И аз на теб ще ти го върна!“, заканва се на финала наранената жена и отказва всякакви подаръци и вечери в ресторант в замяна на меню от лъжи.

„„Когато си щастлив, слушаш музиката. Когато си тъжен, разбираш текста.“ Много харесвам тази мисъл. Тя в пълна сила важи за „100 пъти“. Това е поредната песен по музика, създадена от мен в силно емоционален момент. Думите облякоха като най-подходящата дреха чувствата ми. Всяка сричка буквално се забива в сърцето ти, докато слушаш „100 пъти““, споделя звездата на Diapason Records.

Песента ще бъде част и от предстоящия лиричен албум на Теодора, очакван с повишено нетърпение от почитателите, а премиерата му е планирана наесен.  

Може да гледате и слушате „100 пъти“ в ефира на ФЕН ТВ, в официалния канал на медията в YouTube, както и в популярните стрийминг платформи.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.