Теодора вдигна самолета

„Самолет“ е заглавието на първото попфолк парче на Теодора след завръщането ѝ в България.

Сингълът вече излетя в ефира на Фен ТВ и кацна в YouTube канала на музикалната медия.

Певицата залага на клубно парче по музика и аранжимент на хитмейкъра Мартин Биолчев и текст на Йордан Гергов.

Самолет“ е с леко намигване и хумор. Изпращам любимия си на дълго пътешествие далеч от мен, защото съм го хванала в изневяра и не искам да го виждам повече. Аз му подготвям поредица от сладки отмъщения – например му блъскам колата, за да си върна за болката, която ми е причинил. После му купувам билет за първа класа, за да се чувства още по- комфортно, когато ме губи. Много съм грижовна“, разказва през смях звездата на Diapason Records.Видеоклипът е заснет на летище Лесново, като за целта екипът наема за снимките малък частен самолет. За визията се погрижи любимият екип на певицата – Мис Бони (грим), Стели (коси), Стоян Стоянски (стил). Специална фотосесия засне Боян Христов.

Това ще бъде линията на новите ми попфолк песни – хем ще има лека драма, която си е моят запазен стил, хем ще има и малко ирония“, издава изпълнителката.

Можете да гледате „Самолет“ на Теодора в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други. 

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.