Теодора влюбена в Странджа

„Странджа в сърцето“ е заглавието на новото фолклорно предложение в репертоара на Теодора. Певицата с морскосини очи представи „Там, дето има шума и трява“ и „Отдолу идат, мале ле“ специално за почитателите на изворната ни музика.

Странджанските мелодии са ѝ любими още от годините в гимназията в Бургас, където е учила народно пеене. Бавни и безмензурни, в съпровод на гайда, кавал и тъпан, те са характерни за родния край на изпълнителката.

„Още като хористка в ансамбъл „Странджа“ в моя град ги пеех от сърце. Ето защо кръстих така и този проект. Откривам най-голяма магия именно в странджанските песни, там се чувствам най-сигурна и истинска, влюбена съм в тях“.- споделя Теодора.

Тя с майсторлък изпява китката, аранжирана от Виктор Йорданов – Кардама. Изпълнителката на Diapason Records с огромно удоволствие я записала почти на един дъх в студиото му в Пловдив.

Можете да гледате „Странджа в сърцето“ на Теодора в ефира на Фен Фолк ТВ и YouTube канала на медията.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.