Теодора залага на „Направо нов“

Теодора работи по изключително провокативен проект. Певицата се похвали за това във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ по телевизия 7/8.

Примата на Diapason Records залага на актуална мелодия от композитора Мартин Биолчев и лесно запеваем текст, дело на Йордан Гергов. Заглавието е „Направо нов“, издаде в аванс звездата.

Изпълнителката изпя заедно с „Ку-ку бенд“ на живо последното си хитово предложение „Кеш“. Брюнетката не скри пред водещия Иво Сиромахов, че музикалният пазар се е променил за времето, в което не е била активна на сцената. Бургазлийката признава, че текстовете на песните вече са много директни, но това се харесва от младите хора. В предстоящия си сингъл, към който ще заснеме и видео в най-кратки срокове, смята да заложи на интересен сценарий, по който вече работи с екипа си, и на любимия си стилист, но не издава повече подробности.  

Междувременно Теодора финализира записите по фолклорния албум на авторска основа, който неотдавна анонсира. Тя смята да го представи обаче чак през лятото, тъй като в негова ще влезе и една специална песен, която ще е „черешката на тортата“ за почитателите ѝ.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.