Теодора и Таня Боева 2 в 1

Втора част на Exclusive Mix представиха Теодора и Таня Боева. Две от най-обичаните фолк звезди изненадаха меломаните с един дълго пазен мегамашъп. Той е идейно продължение на подборката от песни, която гласовитите дами пуснаха в началото на лятото.

Феновете на двете певици реагираха положително на Exclusive Mix 1 и още тогава изразиха надежди да има продължение. А то вече беше заснето, като изпълнителките успяха да запазят докрай тайната от последователите си.

10 заглавия от репертоарите на дивите влизат в новата сетлиста. Сред тях са емблеми като „Смешна цена“, „Лутам се“, „Изневерявам ти“, „Лошо момче“, „Моят номер“, „За доброто старо време“ и др.

Музикалните бижута са дело на композиторите Евангелос Тасопулос – Фивос, Кирякос Пападопулос, Василис Янопулос, Христодулос Сиганос, Константинос Галанос, Флорин Некшою – Нек и Флорин Пеще. Самата Таня Боева е авторка на някои от композициите и лириката на песните си. Азис пък се подписва зад емблематичния ѝ хит „Лутам се“. Текстовете са написани от Диан Георгиев, Росен Димитров, Румен Стефанов и Герго Милов. Зад аранжиментите стои Борислав Павлов.

Машъпът се завъртя ексклузивно в ефира на Фен ТВ, а меломаните могат да го гледат неограничено и в канала на медията в YouTube. Песента е налична и в музикалните платформи.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.