Теодора като секси изкусителка в „Направо нов“

Новият сингъл на Теодора „Направо нов“ е режисиран от Маги Сидерова. Двете брюнетки имат повече от 15-годишно приятелство. Маги се е грижила за стайлинга на звездата в едни от най-успешните ѝ проекти през годините. За първи път работили по парчето „Сърце не ми остана“, последвано от „Втори опит“, „Мина ми часът“, „Газ, газ“, „Грешно спешно“, „Тотал щета“, „Пак и пак“ и др.

„Благодарение на Маги изглеждам невероятно секси, красива и различна. Всичко, което прави, е с невероятен вкус. Единствено тя може да изкара от мен най-доброто на снимки, защото ме познава най-добре. Само с нея се чувствам на мястото си“ споделя примата на Diapason Records.

Изпълнителката признава, че никой друг не я предразполага толкова добре пред камерата, както умее Сидерова. Тя не само е режисирала „Направо нов“, но и е подбрала цветните визии във видеото.

Можете да гледате „Направо нов“ в ефира на ФЕН ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.