Теодора оцеля в Гърция в „Ще видиш“

„Ще видиш“ е есенното предложение на Теодора. Изпълнителката на Diapason Records заложи в сезона на баладите на драматичен сингъл по своя музика.

Това е една от композициите в предстоящия ѝ максиалбум с изцяло нейни авторски мелодии, който звездата подготвя от няколко години и ще бъде представен през пролетта.

Текстът е дело на Йордан Гергов, а аранжиментът – на Мартин Биолчев.

„Разказахме история, в която ще се видят много жени. Както всички други мои мелодии, и тази се роди за няколко минути. Онемях, когато прочетох текста, буквално всяка дума ме разтърси, защото е послание – жените сме създадени да оцеляваме, никой не може да ни притежава и да си играе с нас на Господ и съдба.“, споделя певицата.

Видеоклипът е заснет на разкошно място в Гърция в края на лятото. Топлите слънчеви кадри рязко контрастират на драмата, която певицата пресъздава великолепно в лентата и това държи зрителите в напрежение до последния кадър.

Можете да гледате „Ще видиш“ на Теодора в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.