Теодора стана шефка на купона

„Хвърляй стотачката“ е най-новото предложение на Теодора. Изпълнителката подкрепя сезона с висок парти градус и ретро дискотечен полъх, владеещ клубовете.

Примата на Diapason Records е авторка на мелодията заедно с Damir Cekic, отговорен и за аранжимента, а Йордан Гергов е написал веселяшкия текст.

Маги Сидерова отново е главната „виновница“ за имиджовото видео с радващи окото цветни кукленски визии. Мис Бони (грим) и Стели (коса) също са неизменна част от екипа и в този клип.

Искам хората за тези 3 минути и нещо време да се отпуснат, да потанцуват, да се разтоварят от трудното ежедневие. Като шефка на купона им „заповядвам“ да им е хубаво! Животът е красив като детска усмивка и въпреки всичко.“, вярва Теодора.

Междувременно бургазлийката вече се приготвя за рецитала си на фестивала „Пирин фолк“ в края на август. Вълнението ѝ е немалко, защото ѝ предстои да докосне сцената на Летния театър в Сандански след цели 14 години

Можете да гледате „Хвърляй стотачката“ на Теодора в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.