Теодора с първа песен по нейна музика

Теодора представя на меломаните „Приятели“ – песен, на чиято музика автор е самата тя. Новата балада на изпълнителката е първата от серия композиции, в чието създаване тя е част от авторския колектив.

Парчето направи премиерата си в ефира и официалния YouTube канал на Фен ТВ.

Видеото към „Приятели“ е много специално за звездата на Диапазон Рекърдс. В него се виждат кадри от къщата на певицата, както и парка на комплекса, в който е жилището.

Цялото видео е направено в града, в който живея – Folsom, California. Идеята за видеото е моя. Исках да заснема и да ми остане за спомен моята къща , както и местата в комплекса, които харесвам и често ходя на разходка там. – споделя Теодора.

Клипът към „Приятели“ е сюжетен. Участие в него взима Dano, който е актьор в една от най-големите компании за таланти в САЩ. Самата Теодора не му отстъпва по нищо и се справя повече от впечатляващо с ролята на наранена, влюбена жена. Изпълнителката демонстрира завидни актьорски заложби и освен с гласа си, подсилва чувството на  песента и с екранното си присъствие. За реализиране на идеята за видеото певицата се доверява на американците от Doodad studio. Екипът има богат опит със заснемането на видеоклипове, реклами и анимации и работи с много от популярните брандове.

Мога да кажа, че хората са невероятни професионалисти и че с тях се работи много лесно и със голямо удоволствие. Успяхме да заснемем абсолютно всички кадри

само за ден. Притеснявах се, защото работя с тях за първи път, а и времето беше променливо, но съм изключително щастлива от резултата!“ – разказва изпълнителката от каталога на Диапазон Рекърдс.

В творческия екип, създал “Приятели“, участват още текстописецът Йордан Гергов и Мартин Биолчев като автор на аранжимента.

Това е една от любимите ми нови песни. Ще бъда много щастлива, ако успея да докосна сърцата на хората с тази песен.“ – споделя Теодора.

„Приятели“ можете да гледате в ефира на Фен ТВ и в YouTube канала на медията. Парчето е налично и във всички дигитални музикални платформи.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.