Тиана и Джамайката в неочаквано добра комбинация

„Лудо да те обичам (ра-ка-та)“ е озаглавен новият съвместен проект на Тиана и Джамайката.

Това е първата колаборация между двамата изпълнители, които се познават от години. След провокативния сингъл „Чукай“, Тиана отново залага на купонджийска песен.

Музиката и аранжиментът са дело на Сандрито Даниелов, а текстът е на Саша Сандра.

„Исках да направя ритмична песен, която да повдига настроението и да отговаря на моята същност. Обърнах към Сандрито, защото знаех, че ще осъществи моята идея по възможно най-добрия начин. Саша пък написа много готин текст, който напълно ми пасва.“- сподели атрактивната фолк дива.

Тиана има вече колаборации зад гърба си – с Радо Шишарката и с Румен Борилов. Двете песни се радват на голям успех и до ден днешен са любими на феновете. За „Лудо да те обичам (ра-ка-та)“ тякани Джамайката да се включи и е убедена, че той е най-подходящият партньор за това парче.

„Мисля, че се получи много добре с неговото влизане. Придаде още по-купонджийско звучене на песента. Надявам се на хората да им хареса и най-важното да се забавляват, докато я слушат!“, каза още чаровната изпълнителка.

За визията на Тиана се погрижиха Мис Бони (грим) и Емилио Стефано (коса), а стайлингът е дело на Стоян Стоянски.

Можете да гледате „Лудо да те обичам (ра-ка-та)“ на Тиана и Джамайката в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и др.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.