Тони Стораро в трио със синовете си

Въпреки че преди броени дни в ефира на ФЕН ТВ се завъртя новата му песен – разтърсващата баладата „Не е до пари“, Тони Стораро разкри пред многобройната публика на „Звезден гост“, че подготвя още изненади.

„Тепърва ще избухна с няколко нови парчета… При мен няма фиксирани дати, аз мога да не пусна нищо дълго време и да пусна 7 песни изведнъж.“, каза хитовият изпълнител в ефира на ФЕН ТВ.

Многобройни бяха и въпросите на зрителите, които се интересуваха ще се случи ли най-накрая дългоочакваното трио между Тони Стораро и талантливите му синове Фики и Емрах.

„След този дует между мен и Фики се питаше дали ще има с Емрах, после се питаше кога ще направят дует Фики и Емрах –  този дует вече е факт. Сега остана само тримата да ни видят заедно. Тази година, живот и здраве, сме подготвили няколко песни, чакаме подходящи текстове… Ние с нетърпение, даже с още по-голямо и от самите зрители, чакаме това нещо да се случи. При първа възможност ще подготвим такъв проект и ще го поднесем на публиката.“ каза Тони Стораро при гостуването си в „Звезден гост“.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.