Тони Стораро мечтае внуците му да станат певци

В рубриката „Звезден гост“ Тони Стораро сподели колко е щастлив, че децата му – Фики и Емрах вървят по неговия път на музикалната сцена и си мечтае един ден и внуците му да ги последват. Безкрайно много го радва и факта, че днес е близък приятел с артистите, които винаги са били негови идоли.

„Аз съм първият човек в България, на който и двамата му синове са певци, талантливи момчета. Това за мен беше мечта от моето детство – децата ми да бъдат музиканти. Тази мечта Господ ми я осъществи, но сега имам друга – внуците ми да станат певци.“, каза Човека глас в студиото на ФЕН ТВ.

Мегазвездата разкри, че ако децата му бяха избрали да се занимават с нещо различно от музиката, нямало да се чувства пълноценен.

В „Звезден гост“ хитовият певец разказа с вълнение и за дългогодишното си приятелство със звездите на гръцката музика Vasilis Karras и Zafeiris Melas.

„Хората, които са ме вдъхновявали, аз да бъда Тони Стораро, са двама гръцки изпълнители, които са ми най-много в сърцето. Без тях аз нямаше да съм Тони Стораро. Това са Vasilis Karras и Zafeiris Melas. Хората, които обичат гръцката музика, ги познават. За мен навремето беше мечта да се запозная с тях, а сега са мои семейни приятели. Впечатлих ги с пеене, просто разбраха, че аз съм изпълнител от тяхното ниво. Те го усетиха, защото оценяват много певците в другите държави – гледат какъв глас имаш, каква орнаментика. Те го оцениха и ме допуснаха много близо, чак до сватбите им, до семействата им, до внуците им, аз да ги познавам, прегръщам, целувам…. За това и сега бях на сватбата на дъщерята на Vasilis Karras, бях на тържество на сина на Zafeiris Melas. Те дойдоха на сватбата на Фики също така. “, сподели Тони Стораро в „Звезден гост“.

Какво още разкри Тони Стораро в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.