Тони Стораро с вълнуваща балада за стойностните неща в живота

Тони Стораро поднася специална изненада на меломаните в края на годината. Звездата на Diapason Records представи вълнуващата балада „Не е до пари“.

Човека глас се е доказал като крал на баладите и лиричните му песни заемат особено място в сърцата на многобройните фенове. „Не е до пари“ е много специална за изпълнителя и той се надява да докосне много хора.

„Това е една много истинска песен, изпята с много чувство. Песен за важните и стойностни неща в живота. Живеем във времена, в които материалното взима връх и сякаш забравяме, че най-важното е какъв човек си!“, каза Тони Стораро.

Музиката на песента е на големия гръцки композитор Giorgos Theofanous, а аранжиментът е на Витко Щерев-Шаин. Текстът е дело на Петя Радева.

Можете да гледате видеото „Не е до пари“ на Тони Стораро в ефира на ФЕН ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други. 

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.