Тони Стораро: „Това, което ме спасява, е семейството!“

Тони Стораро е на върха на музикалната сцена вече 25 години, но въпреки това не желае да му слагат определения като „звезда“. Той просто се усъвършенства в работата си и доказва, че остарявайки става все по-добър в своя бизнес.

Звездата на Diapason Records разказа пред Мариян Станков – Мон Дьо в ефира на NOVA за времето, когато е бил просто Тунчер Али и за фалиралия бизнес на баща му, който всъщност го превръща в Тони Стораро. Той сподели за дискриминацията и за тежкия момент, когато губи гласа си.

Хитовият изпълнител разкри, че хората не знаят през какви трудности е минал в живота си, за да стигне до успеха си днес.

„Славата е повече от затвор. Много съм уязвим, бързо се обиждам – тоя е циганин, тоя е турчин… Първо, аз съм българин, но те не знаят какво съм теглил, как съм изкарал тези пари.”, казва Тони Стораро пред Мариян Станков – Мон Дьо.

Певецът е убеден, че всичко е предначертано и заяви: „Всичко е съдба и Бог нарежда.

Тони Стораро подчерта, че това, което му дава сили да се справи с всичко, е подкрепата на близките му.

Това, което ме спасява, е семейството!”, категоричен е Човека глас.

Той не приема себе си като звезда. Относно  музиката казва, че е познава всичко и допълва:

„Музиката е моята стръв, музиката е моят ринг. Аз съм от топ боксьорите на целия свят. Изкарай срещу мен който искаш, не ме е страх!”, заяви той в ефира на NOVA.

Всичките свои концерти Тони Стораро завършва с песента Моя страна, моя България” от благодарност към българския народ, който го е направил звезда.

Цялото интервю на Мариян Станков – Мон Дьо с Тони Стораро може да гледате тук:

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.