Фики изповядва любовните си страдания пред Аня Пенчева

Фики представи новия си проект „Майко“, който обяви в първия ден на новата година. Впечатляващото видео, което бе очаквано от почитателите на талантливия изпълнител с огромно нетърпение, направи своята премиера в ефира на Фен ТВ.

Този път звездата на Diapason Records залага на различно музикално звучене. Песента е по музика на сръбския композитор Dejan Kostic, текстът е дело на Николай Гурманов, а аранжиментът е на Даниел Ганев.

Историята в клипа разказва за сърцераздирателната раздяла на Фики с любимата и за невъзможната любов, за която мечтае. Мъката му, че не може да се радва на обич каквато споделят родителите му, причинява дълбокото му страдание.

Във видеоклипа той изплаква любовната си мъка пред своята майка, чиято роля се изпълнява от сесксимвола на българското кино и театър Аня Пенчева. Изпълнителят отдавна мечтаел да се снима заедно с актрисата, с която се срещнали по време на турнето от поредицата „Актьорски вечери“, където певецът бе специален гост, издаде създателят на спектаклите Кирил Кирилов. Песента „Майко“ била изключително подходящ избор и когато трябвало да се заснема видеото, нямало никакво колебание кой да изиграе ролята.

В лентата хитовият певец е с тотално преобразена визия в по-голямата част от кадрите – той е с дълга коса, зелени очи и целият в татуировки. Феновете побързаха да го обявят за новия Аквамен и дори предложиха да заеме мястото на актьора Джейсън Момоа, който изпълнява образа на емблематичния герой в едноименния филм.

Снимките на клипа продължили през целия ден до 3:00 часа през нощта, като общите кадри с Аня Пенчева отнели 4 часа, а за локация била избрана вила в Горна Баня. Останалата част от лентата е заснета в столичен пиано бар

Режисьор на интригуващото видео е Виктор Антонов-Rikk.

Можете да гледате видеото „Майко“ на Фики в ефира на ФЕН ТВ.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.