Фики сменя професията

Преди броени часове Фики направи премиера на новото си парче. То е озаглавено „Вземи се стегни“ и следва купонджийската линия, на която изпълнителят на Diapason Records залага в последните си няколко проекта.

За отрицателно време песента събра почти 170 хиляди гледания, което автоматично я изстреля на челна позиция в Трендинг класацията на YouTube.

 „ За къщи и коли бачкаме, често оставяме дом и родина, животът нас научи ни – с много труд се изкарват пустите пари. Но те не са всичко на света. Аз богат се чувствам всеки ден с любими хора покрай мен. Затова и ти “вземи се стегни” и се весели – животът е един! Хубаво лято от мен!

P.S. 25 млн. гледания на “Отпусни се”! За да не се разхлаби работата съвсем, бях длъжен да направя “Вземи се стегни”. Надявам се песента да ви хареса .С много обич: Ваш,Фики.” – сподели Фики в коментар под песента

Музиката и аранжиментът са дело на Brothers Stoyanovi, а текстът е плод на работата на самия Фики и Николай Гурманов.

За ефектното видео Фики отново се довери на режисьора Людмил Иларионов. След редицата си  успешни актьорски превъплъщения в предаването „Като две капки вода“ звездата нa Diapason Records отново реши да покаже артистичните си заложби, като сменя няколко различни образа, които олицетворяват заобикалящата ни действителност.

Можете гледате „Вземи се стегни“ на Фики в ефира на Фен ТВ.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.