Фики стана учител по немски език

Само преди броени часове премиерата си онлайн направи чисто новото музикално предложение на Фики. То е съвместна колаборация с Бисер Кинг и носи звучното заглавие „Говорите ли немски?“. За отрицателно време песента предизвика фурор сред феновете и автоматично влезе в трендинг класацията на YouTube.

Парчето е в типичния за талантливия изпълнител на Diapason Records купонджийски стил и определено успя да привлече вниманието на меломаните.

За пореден път Фики успя да ни изненада с интернационалното послание на песента и след успеха на „Espanola baby”и „Vamos, Vamos”, този път топзвездата залага на немския език, който успешно е преплетен в текста на сингъла.

Феновете са категорични, че любимият им изпълнител отново е успял „уцели в десетката“ и „Говорите ли немски?“ със сигурност ще е един от хитовете на сезон есен 2023г.

Това е първа колаборация за Фики и Бисер Кинг, но по всичко личи, че може би няма да е последна, тъй като и двамата споделят, че са записали парчето в пълен синхрон.

Музиката е дело на двамата изпълнители, а закачливият текст е написан от Бисер Кинг. Аранжиментът пък е изцяло поверен на Сандрито.

Купонджийското видео е заснето от Люси Иларионов, с който Фики работи за пореден път.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.