Хамид Имамски представя първата песен от новия си албум

Днес в ефира на Фен Фолк ТВ бе премиерата на видеоклипа „Ахметьо, лефтер юнако“  на Хамид Имамски, Атанас Милев и Павел Бодуков. Това е първата песен от новия албум на изпълнителя на Diapason Records, който носи заглавието „Галене са не забаре“ и ще бъде на музикалния пазар от утре.

Това не е първата обща песен на тримата артисти, а досега сътрудничествата им се радват на изключителен успех.

Във всички свои нови проекти Хамид Имамски продължава с линията да представя изворни родопски песни. „Ахметьо, лефтер юнако“ на прави изключение и е поднесена в прекрасния аранжимент на Димитър Милев.

„Еввелското – изворното не търпи премълчаване, експерименти и нагаждане,  също като родопското сърце и душа! Неподправената родопска песен е вечна!“, заяви Хамид Имамски.

Видеото е снимано в Триград – родното село на изпълнителя на Diapason Records и показва красиви гледка от това красиво кътче в България. Режисьор на клипа е Ненчо Касъмов.

Видеото на „Ахметьо, лефтер юнако“ на Хамид Имамски, Атанас Милев и Павел Бодуков може да гледате в ефира на Фен Фолк ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията, а също и в ефира на Фен ТВ. Песента е налична и в музикалните платформи

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.