Хамид Имамски с премиерно видео на „Обещала Инка на войника“

Днес в ефира на Фен Фолк ТВ бе премиерата на видеоклипа „Обещала Инка на войника“ в изпълнение на Хамид Имамски.

Песента е една от автентичните и открояващите се за западните Родопи. Тя е част и от последния албум „Три ми са пушки пукнали“ на изпълнителя на Diapason Records, който излезе през миналата година.

„Обещала Инка на войника“ е песен за невъзможната любов. Посветена е на неизживяната любов на двама влюбени и не спазеното обещание на лирическата героиня. Аранжиментът е дело на оркестър „Мегафолк“.

„Щастлив съм, че мога да направя този музикален подарък и да зарадвам всички мои почитатели и любители на родопската музика в навечерието на предстоящите празници“– сподели Хамид

Видеото към песента е заснето в родното място на Хамид Имамски – Триград и показва величието и впечатляващата красота на региона и Триградското ждрело. Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов.

Видеото на „Обещала Инка на войника“ на Хамид Имамски може да гледате в ефира на Фен Фолк ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.