Ще става ли продуцент Тони Стораро

По време на гостуването си в рубриката „Звезден гост топартистът на Diapason Records отговори ясно и категорично на многобройните въпроси дали би влязъл в продуцентския бизнес.

„За да се занимаваш с продуцентство, трябва да имаш свободно време, а аз нямам такова. Хората, които се занимават с това нещо, им желая пътят им да бъде отворен, но това е съвсем друга професия. Аз си мисля, че певецът трябва само да си пее и да влага в себе си, в своята музика.“– заяви Човека глас в ефира на ФЕН ТВ.

„Но като си помисля, за какво да правя такива лейбъли, аз, без да се занимавам с това, лейбъла си го имам вкъщи, защото и двамата ми синове са певци. Нямам нужда от такива работи. Това е голяма отговорност и много хора си повярваха, че са певци, а всъщност нямат никаква представа от музика.“- категоричен бе Тони Стораро по време на интервюто си в рубриката „Звезден гост“.

Според талантливият изпълнител певците в България са станали много, но повечето от тях не разбират от музика. Това, разбира се, не се отнасяло за всички, защото имало и много талантливи сред тях, които наистина са родени да се занимават с тази професия.

„Искам да кажа: хора, това е изкуство, не се подигравайте с него! Или го имаш, или го нямаш! Просто всеки човек трябва да прави това, което може да прави! Това, което става напоследък, е подигравка! С музика трябва да се занимават хора, които наистина могат да пеят!“- завършва талантливият изпълнител на Diapason Records в студиото на ФЕН ТВ.

Какво още разкри Тони Стораро в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.