Елица и Тони Стораро с дует

Елица и Тони Стораро за първи път се събраха в дует. Изпълнителите представиха на меломаните песента „За мен родена си“ точно преди Коледа. Парчето направи премиерата си в ефира и You Tube канала на Фен ТВ.

Видеото веднага привлече вниманието на феновете и за броени часове влезе в трендинга на Ю Туб България. Десетките положителни коментари не закъсняха, а някои дори обявиха баладата за хита на 2021 г.

Елица и Тони Стораро се познават от години. Все са отлагали създаването на съвместно парче поради ангажираност. „За мен родена си“ се заформя като проект в началото на годината, но отново, поради ангажименти, заснемането на клипа се планира за есента.

„Песента ни с Тони отлежава още от март-април месец. Но и двамата имахме много работа тази година и все не можехме да се засечем, за да изчистим детайлите по записа и да заснемем видеото. Накрая му се обадих и му казах, че искам да сме готови преди празниците. На него идеята му хареса, успяхме да се организираме и така дуетът ни най-накрая видя бял свят. Много съм щастлива, че пуснахме песента точно преди празниците всъщност. Това е нашият подарък за всички почитатели на хубавата музика.“ – споделя Елица.

Видеото на „За мен родена си“ можете да гледате в ефира на Фен ТВ и Ю туб канала на медията.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.