Емилиано провокира с „Луди лапета“

          Точно 1 година след като подлуди меломаните с песента „Татуировка“ Емилиано се завръща ударно със соловото парче „Луди лапета“.

Младата звезда на Диапазон Рекърдс залага на провокативен текст с як саунд и типичния за него заразителен ритъм.

„Идеята за „Луди лапета“ ми се въртеше в главата от известно време, но се колебаех дали точно тази песен да е новия ми сингъл. Работя по няколко проекта едновременно и се чудех кой да пусна след „Татуировка“, който се превърна в най-големия ми хит досега. Отговорността да дам на феновете нещо, което да покрие очакванията им, е голяма. Но всички знаят, че за мен музиката и хубавото настроение са най-важни, така че просто си казах какво пък толкова. Пускаме „Луди лапета“ споделя Емилиано.

Както и при предишните песни на изпълнителя, той е автор на музиката и текста. Автор на аранжимента пък е талантливият Даниел Димитров, син на изпълнителката Роксана.

Клипът към парчето е заснет във Франкрут от MG Visual i Kembo Erdincheff – екип, който работи с популярни рапъри и други изпълнители в Германия. Във видеото участие взима и популярната тиктокърка mrs.dani23 – Дани Пепова.

Песента можете да гледате в ефира на Фен ТВ и в официалния You Tube канал на медията тук.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.