Просто супер

Просто супер

  • Изпълнител: Кондьо
  • Година на издаване: 1999

1.Чат-Чат-Ленче
2.Леле како
3.Просто супер
4.Майка Джамайка
5.Дай ми обич
6.Бащина душа
7.Ка башалена
8.Пари ми дай
9.Обич за двама
10.Вярна жена
11.Богат беден
12.Ауфидерзеин
13.Ка башалена (би турбо mix)

Албума “Просто супер” на най-търсения изпълнител на попфолка Кондьо вече е на пазара. Той съдържа 13 нови песни, сред които освен утвърдения хит “Майка Джамайка” е включено и убийственото парче на ромски - “Ка Башалена” (“Когато свиря...”). Небезизвестният Семо, аранжирал и заглавната песен, е направил и денс ремикс на “Ка Башалена”. Останалите аранжименти са дело на оркестър “Перла”, с който Кондьо традиционно работи. 

Любителите на попфолка ще бъдат запленени от дуета на Кондьо с Лия, чийто албум “Бонбон” е един от най-продаваните напоследък. Като бъдещи хитове се очертават и двете балади. Текстовете на “Чат-чат, Ленче”, “Ка Башалена” и “Майка Джамайка” са на самия певец, а на “Просто супер” - на нашумелия напоследък млад талантлив текстописец Герго Милов (познат и от хита на Лия “Ще те мачка... валяка”). Останалите са написани специално за Кондьо от Надежда Захариева. Видеоклипирани са хитовете “Леле, како” и “Чат-Чат-Ленче”. Музикален продуцент на албума е Ненчо Касъмов.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече