Завинаги заедно feat. Лия

Завинаги заедно feat. Лия

  • Изпълнител: Кондьо
  • Година на издаване: 2000

1.Единствена нощ
2.От нищо нещо
3.Жива обич (Само теб)
4.Спомен
5.Загубих те
6.Защо да живеем в самота
7.Иди си ти
8.Благодаря на бога
9.Обич за двама
10.Ако има в живота рай
11.2 000 000 $
12.Моя радост, мое злато

Дългоочакваният дуетен албум на дует номер 1 Лия И Кондьо за изминалата година вече е факт. Той се явява логическо продължение на съвместната творческа работа на двамата топизпълнители на Ара Аудио-Видео, които и през тази година издадоха самостоятелни албуми /Лия - “Ще те мачка”, Кондьо - “Искам те”/. Освен трите небезизвестни баладични дуета /”Обич за двама”, “Защо да живеем в самота”, “Загубих те”/, превърнали се в тотални хитове, покорили сърцата и класациите, са включени още девет съвсем нови песни. Пилотната песен“Единствена нощ” е заснета на видеоклип от известния режисьор Стилиян Иванов. Изненадата в албума е тотална - освен баладите, които сме свикнали да слушаме в изпълнение на звездния тандем, двамата фолкпевци залагат и на няколко бързи попфолк парчета. Самото заглавие на албума - “Завинаги заедно” - предполага, че Лия и Кондьо ще продължат и занапред творческата колаборация, за да създават и радват слуха и визията с присъствието си и прекрасните си изпълнения. “Записите направихме с лекота. С Кондьо се работи с удоволствие”, споделя Лия. “Албумът е много разнообразен като авторство и звучене. Включени са две нови балади - “Ако има в живота рай” и “Спомен”, има латинопарче, денсфолк /”Единствена нощ” на Пламен Велинов/. Единствената трудност, която изпитах, бе, че в една от песните трябваше да се пее с четвърт тонове - това бе ново за мен и е доказателство, че човек се учи, докато е жив.” 

Кондьо добавя: “Наистина записите минаха безпроблемно, все пак с Лия сме работили доста заедно. Тя е страхотен професионалист. Единствено в “Иди си ти”, което има рап елементи и съответно - речитатив - бе малко по-мъчно с речитатива.” След рекордно кратките по времетраене записи двамата се чувстват изморени, но щастливи: “Още след като записахме първия дует “Обич за двама” много исках с Кондьо да запишем цял дуетен албум. Ето, че мечтата ми се сбъдна!”, твърди попфолк певицата с най-дълги крака. Дуетът шества успешно из цялата страна и обира овации по концерти и участия. “Надяваме се, че феновете ни ще харесат албума и дори да не могат да ни вмидят наживо, нашите песни ще бъдат винаги с тях и в сърцата им”, пожелава Кондьо. 

Записите са направени в студио ХИТ ХАУС с тонрежисьор Емил Бояджиев, който се е погрижил и за дигиталното мастериране. Сред композиторите и аранжорите личат имената на Пламен Велинов, Светослав Лобошки, Краси Пешев, Бойко Петков, Даниел Ганев. А автори на прекрасните текстове са Надежда Захариева, Мишо Бенджамин, Румен Стефанов, Герго Милов, Живко Колев, Румен Николов. Гост-музиканти са композиторът Светослав Лобошки /акустична китара/, Цветан Колев /бузуки/, Росен Цветанов /перкусии и тарамбука/, Димитър Богданов /кларинет/. Музикален продуцент е Ненчо Касъмов, продуцент - Диапазон рекърдс, издава и разпространява - АРА АУДИО-ВИДЕО.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече