Best 1

Best 1

1. 2, 3, 4
2. Не заслужавам
3. За една жена
4. Ти от рая ли дойде
5. Грешница
6. Гръм да ме удари
7. Смело завърти
8. Това сме ние
9. Няма накъде
10. Нема пари
11. Пътища
12. Родният дом
13. Теб обичам
14. Бъди щастлива
15. Прости ми
16. Милиони звезди
17. Колко си красива
18. Студ
19. На масите

На пазара вече е “Best” vol. 1  - албумът на Тони Стораро, събрал най-добрите му песни през годините. Самата новина за появата на сборния албум предизвика истински бум сред многобройните фенове на звездата на Диапазон Рекърдс, защото го очакват от дълго време.

Сборният проект включва разбиващи парчета, които е изпял от началото на кариерата си до сега. В мегакомпилацията влизат хитове от дебютния албум на Стораро „Минижуп”, появил се на музикалния пазар през 2000 г., както и такива от останалите му албуми “Искам само теб” (2001), “Нема пари” (2001), “Карай да върви” (2003), “За една жена” (2005), “Теб обичам” (2005), “Балканско сърце” (2006) и последните му хитове.

Трудна се оказала задачата за продуцентите от Диапазон Рекърдс да изберат точно кои песни да влязат в компилацията, тъй като Човекът глас има безкрайно много хитове. В крайна сметка изборът наложил 19 от най-популярните му песни.

Композициите, включени в уникалната колекция „Best” vol. 1, са изключително разнообразни. В албума със суперхитове място намират както огнени кючеци, така и лирични балади – всички те прекрасно изпети от Тони Стораро, който майсторски се справя с тези музикални жанрове.

В албума, разбира се, присъстват първите песни, с които атрактивният изпълнител направи впечатление – „Студ” и „На масите”. Двете парчета „Милиони звезди” и „Нема пари”, които затвърдиха позициите на Големия Тони на попфолк сцената, също са част от супералбума.

В албума е поместена и разтърсващата балада „Родният дом”, с която Тони Стораро разплаква всички българи по задграничните си участия. Песента, която е изпълнявал на една сцена с Таркан, е с много богати вокали и пресъздадена изключително прочувствено от топизпълнителя на Диапазон Рекърдс.

Включени са и емблематичните песни „Грешница”, „За една жена”, „Теб обичам”, „Ти от Рая ли дойде”, „Бъди щастлива”, „Гръм да ме удари”, които едва ли имат нужда от представяне.

Включена е и песента „Прости ми”, която досега не е намирала място в албумите на мегазвездата, но я е изпълнявал на наградите на списание „Нов фолк”.

Присъства и безспорният хит „Нема пари” – песен, която  заема челни позиции в класациите за вечни фолк хитове. Включени са и не по-малко атрактивната песен „Няма накъде”, както  и ъндърграунда „Това сме ние” – любими песни на феновете..

Първите две песни в албума “Best” vol. 1 на Тони Стораро са „Не заслужавам” и „Две, три, четири”, които се превърнаха в тотални хитове броени седмици след появяването си. Те не само, че се превърнаха в неразделна част от визитката на талантливия изпълнител, но и ще бъдат запомнени като едно от най-големите хитове на 2007-а година.

Тони Стораро – “Best” 1 – Албумът, който всеки фен трябва да притежава!

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече