Live party

Live party

1-8.Бъди щастлива
Нема пари, Милиони звезди, Я та лефта, Апоклистика
Мета хериья, Феномено, Тилефонисе му, Адиа форо
9,10 Зилево микс
11. Омагьосан
12. Гифтиса мера
13. Балканска тупалка микс
Бинназ, Студ, На масите, Рап даде
BIG съдба, BEST кючек
14,15 Най-сладко микс
16-17. Лейля микс
18. С теб в рая
19. Няма накъде

На 28 август 2002 год. на пазара се появи горещото музикално предложение на Тони Стораро - Live party. Поп фолк изпълнителят за 2001 година е подготвил за феновете си 25 хита, 23 от които са от досегашния му репертоар. Изненада са двете нови парчета, едното от които – зашеметяващата балада “С тебе в рая”. Другото музикално изкушение е “Няма накъде”, вече добре познато на почитателите от компилацията Best hits 3, от дискотеките и електронните медии. Живото парти на разбивача на женски сърца Тони Стораро звучи на няколко езика. Това е допълнителна провокация за многобройните почитателки, които ще оценят не само сексапила и музикалните умения на Тони, но ще могат да му пригласят по избор - на български, турски или гръцки.
Певецът, известен като българския Василис Карас, не е пропуснал да включи песни на гръцкия изпълнител, но те носят неговия индивидуален почерк.
Албумът на Тони е истинска наслада за ухото, освежаваща за лятото и подходяща да разгорещи страстите през наближаващата есен.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече