Нема пари

Нема пари

01. Нема Пари 
02. Милиони Звезди 
03. Забрави Ме 
04. Дай Ми Го 
05. Завинаги 
06. Как Да я Имам 
07. Свалка 
08. Хей, Сервитьорке 
09. Ох, Леле-леле 
10. Молитва 
11. Ти Си Фантастична 
12. Искам Те

АРА Аудио-Видео представя вторият самостоятелен албум на Тони Стораро, озаглавен “Нема пари”. След успешния дуетен проект с Деси “Имам само теб”, Тони Стораро изненадва почитателите на поп-фолка с един разнообразен и колоритен продукт. Топлият и чувствен глас на певеца намира различни превъплащения в дванайсетте песни на албума. “Нема пари” изненадва с невероятното стилово разнообразие на фолк, денс и поп звучене. Силен авторски екип, съставен от утвърдени хитмейкъри, аранжори, текстописци и гост музиканти е реализирал този албум, който определено е музикалното събитие на сезона. Върху музиката и аранжиментите в проекта са се трудили автори като Светослав Лобошки, Мишо Бургуджиев, Краси Пешев, Юлиан Любенов, Румен Райчев, а върху текстовете - Надежда Захариева, Бенджамин Мишо, Герго Милов, Дали, Румен Стефанов и Румен Райчев.
Заглавната “Нема пари” е динамична песен с весел и актуален текст, съчинен от Дали. Ритъмът й грабва още с първите акорди и се запечатва за дълго в съзнанието. Това е един от хитовете на албума. “Нема пари” вече има и видеовариант. Клипът е дело на режисьорският тандем Зорница Кърджилова и Дима Делчева.
БАЛАДИТЕ в “Нема пари” са две. “Завинаги” е разтърсваща бавна песен, която позволява да се разгърнат неограничените гласови възможности на българския Василис Карас. Аранжиментът, направен от Михаил Бургуджиев доближава песента до най-добрите поп и рок балади, а текста на Герго Милов допълва тъжното и страстно звучене на “Завинаги”. 
В “Молитва” изпъква дълбочината и богата нюансова окраска в гласа на Тони Стораро. Текстът на песента заклеймява дрогата, а автор на текста отново е Дали. “Молитва” е тежка балада, на която аранжора Красимир Пешев е придал рок-звучене и фолк елемен чрез разтърсващите металните звуци на китара и кларинет. Две от звездите на АРА Аудио-Видео - Елана и Дора Костова изпълняват бек вокалите в “Молитва”. 
ДЕНС ЗВУЧЕНЕТО: Имиджът на откровен съблазнител, продуцентите от АРА Аудио-Видео налагат с денс парчето “Милиони звезди”. Текстописецът Герго Милов и аранжора Краси Пешев са направили една танцувална песен със завладяващ ритъм и съвременно звучене. Видеоклипът на песента, реализиран от Стефан Савов допълва музикалното внушение на “Милиони звезди”. Още една песен в албума привлича почитателите на денс саунда. Това е откровената “Искам те”, реализирана по текс на Надежда Захариева и аранжирана от Михаил Бургуджиев. 
“Свалка” и “Хей, сервитьорке” са игриви и закачливи песни с фолк елементи. Те затвърждава представата за Тони Стораро като съблазнител и изкусител на женските сърца. 
“Дай ми го” е песен, която запленява с темпераментните ритми на кючека и допълва колорита на албума с екзотичния си аранжимент, автор на който е Светослав Лобошки. 
ИМИДЖЪТ: За новата фотосесия на певеца се е постарал топфотографът Дилян Марков. С “Нема пари”, Тони Стораро затвърждава представата за тийнейджър, откровен съблазнител и мачо. За фото-сесията на певеца са поканени манекенки от модна агенция “Джей моделс”, които успешно се включват и в клипа “Милиони звезди”.
ОБЛОЖКАТА: Стилна, издържана, оригинална и впечатляваща. Класическата комбинация на червено и черно затвърждава представата, изградена за Тони Стораро като певец с уникални гласови способности. Припламващите букви кореспондират с огнената натура на певеца и с част от текстовете на албума, в които се говори за изгаряне от страст и разпалване на фантазията.
ЗАПИСИТЕ са реализирани в студио ХИТ ХАУС, а тонрежисьор е магът на саунда Емил Бояджиев.
ПРОДУЦЕНТ на албума е Диапазон рекърдс, а музикален продуцент - гуруто на попфолка Ненчо Касъмов.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече