За една жена

За една жена

01. Смело завърти 
02. Няма парички 
03. За една жена 
04. Грешница 
05. Пътища 
06. Всичко си за мен 
07. Живот ли е 
08. Гол шаран 
09. Шак- шука 
10. Кафе

Новият хит албум “За една жена” на Тони Стораро е готов. Това е шестият албум в дискографията на култовия певец и е адресиран до Жената и Живота на воля! 
Албумът включва 10 песни, избрани от общо 17 готови парчета.
За първи път Тони Стораро реализира албум с възможно най-технично, прецизно и с много динамика изпяване на песните. Всяка песен е с различно звучене и предлага част от музикалното богатство на Ориента, поднесено по възможно най-комерсиалния начин.
Песните са коя от коя по-горещи, злободневни и купонджийски. Чрез тях албумът компилира и интересно стилово разнообразие: здрави кючеци – “Гол шаран”, “Няма парички”, “Смело завърти”, “Шак шука”; попфолк денс – “За една жена”, “Всичко за мен”, “Кафе”; хасапико – “Пътища”; страстно латино – “Грешница” и емблематична балада с поп звучене “Живот ли е”.
Началото на тази година, която е под зодиакалния знак на петела, се оказа особено продуктивна за Тони Стораро и творческия екип, работил по проекта.
Текстове: Дали Иванова, Снежана Григорова, Надежда Захариева, Румен Стефанов, Галя Василева, Севгин Сали.
Музиката и аранжиментите: Максим Горанов, Шаин Щерев и Мишо Бургуджиев.
Записите на всички песни в проекта се реализираха в студиото на Максим Горанов. 
Песните в албума като цяло имат непознато екзотично звучене за българския попфолк. Това се дължи на използваните звуци и лупове от инструменти – сас, зурна, арабски щрайх, цигулки, бозуки, перкусии /арабска тарамбука и даул/, специално възложени за изработка в звукозаписно студио в Дуисбург, Република Нордрайнвестфален в Германия.
Паралелно с подготовката и записването на песните за албума “За една жена”, Тони Стораро реализира и една много успешна фотосесия, в която Той е нещо повече от певеца Тони Стораро – Той е Тони Стораро бохема! С десетте си песни, включени в албума и с визията на бохем, той прави поредния си творчески жест към българския попфолк. 
Албумът ще стартира на музикалния пазар на 1 Март 2005г. заедно с видеоклип на заглавната песен “За една жена”……

…За една жена продадох си душата!
Вярвах в любовта, летях в небесата,
но чашата преля и празна е душата!
………………………………………
За една жена продадох си душата,
за любовта загубих свободата!

Продуцентите виждат потенциал за видеоклипиране поне в още три песни. Кои ще бъдат те ще се разбере много скоро. Засега обаче!?…… 

Тони Стораро с нови песни в нов албум!
Тони Стораро с нов албум и една мартеничка за Жената и Живота на воля!

Продуцент на албума е “Диапазон рекърдс”.
Издава и разпространява “Ара аудио видео”.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече