Ашли

Follow:

Родена е на 21 октомври в град Смолян.

Образование: 
Завършва средното си образование в НУФИ – Широка Лъка с профил Народно пеене. Посещава и лятната школа в Широка лъка с преподавател Бинка Добрева. След това продължава образованието си в бакалавърската програма „Поп и джаз педагогика“ в СУ „Климент Охридски”. Впоследствие завършва и две магистратури – „Образователен мениджмънт“ и „Педагогика за надарени деца“.

Музикална кариера: 
От 6-годишна пее по сватби и събори. Участвала в много конкурси с фолклорна музика. Печелила е награди на конкурса „Орфеево изворче” през 2010 и 2011 г. Също така е отличена с приза за изпълнителско изкуство „Златна лира на Орфей”. Получава специална награда и извън пределите на България – от община Ксанти, Гърция. Паралелно с многобройните си изяви на конкурсните сцени започва да пее в различни заведения из страната от 14-годишна възраст. Така успява да натрупа богат сценичен опит и разнообразен репертоар. Работила е като учител по музика в столично училище. Към момента преподава пеене, пиано и солфеж в своя частна школа, паралелно с изявите си като артист-изпълнител.

Репертоар: 
Репертоарът й включва попфолк, балканска музика и фолклорна музика от всички области на страната.

Хитове: 
„Твоето момиче“ (дует с Алисия), ”Party Animal”, „На майка ти“, „Извън контрол“, „Луда да те обичам“, „След пожара“, „DJ резачка“ (дует с Джамайката), „Слончето Раму“ (дует с Джамайката), „Ano kato“ (дует с Йорданис Агапитос)

2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.